Jasper Pääkkönen Bitcoin Evolution Review huijaus tai legit?

ERIKOISRAPORTTI: Jasper Pääkkönen uusin keksintö hämmästyttää asiantuntijoita ja kauhistuttaa isoja pankkeja Jasper Pääkkönen Bitcoin

“Suomalaiset ansaitsevat jo miljoonia kotoa käsin käyttämällä tätä “rikastumisen porsaanreikää” — mutta onko se laillista?”

Image for post
Miljardööri Jasper Anttonen on tuonut julkisuuteen uuden salaisen keksinnön, joka rikastuttaa satoja ihmisiä Suomessa

(Yle uutiset) — “Viikingit” kuuluisa suomalainen näyttelijä Jasper Pääkkönen tunnetaan räikeästi suorasta puheestaan, eikä häntä haittaa kertoa rehellisesti siitä, kuinka hän tekee rahaa.

Hän esiintyi viime viikolla TV:ssä ja ilmoitti uudesta “rikastumisen porsaanreiästä”, joka voi hänen mukaansa muuttaa kenet tahansa miljonääriksi 3–4 kuukaudessa. Anttonen kannusti jokaista suomalaista tarttumaan tähän mahtavaan tilaisuuteen ennen kuin pankit sulkevat sen lopullisesti.

Image for post

Ja vain minuutteja haastattelun jälkeen Suomen Pankki soitti keskeyttääkseen Pääkkönen haastattelun esittämisen — oli jo liian myöhäistä

Näin tarkalleen ottaen tapahtui:

Yle TV1:n uutisankkuri Matti Rönkä haastatteli Anttoneniä ohjelmassa ja pyysi häntä jakamaan vinkkejä varallisuuden hankkimiseksi ja energiamiljardööri pudotti pommin:• “Olen menestynyt menemällä mukaan uusiin tilaisuuksiin nopeasti — ilman harkintaa. Ja tällä hetkellä ensisijainen rahasamponi on uusi kryptovaluutan automaattinen kaupankäyntiohjelma nimeltä . Se on suurin yksittäinen tilaisuus kerryttää pieni omaisuus hetkessä, mitä olen koko urani aikana nähnyt. Kannustan jokaista tarkistamaan tämän ennen kuin pankit sulkevat sen.”

Matti Rönkä jäi epäuskoiseksi, kun Anttonen otti esiin puhelimensa ja näytti katsojille kuinka paljon rahaa hän tienaa tämän uuden ohjelman kautta, joka on nyt kaikkien suomalaisten puheenaiheena.

Uutisosiosta loppui aika ennen kuin Anttonen käsitteli aihetta tarkemmin, joten saimme yksinoikeudella mieheltä itseltään haastattelun oppiaksemme lisää tästä kiistanalaisesta tilaisuudesta.

Image for post

YKSINOMAAN YLE UUTISISSA: Jasper Anttonen

“Olet ehkä kuullut tästä uudesta kryptovaluutan sijoitusalustasta nimeltä , joka auttaa tavallisia ihmisiä Suomessa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa rakentamaan omaisuuksia yhdessä yössä. Olet ehkä skeptinen sen suhteen, koska se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.”

Anttonen jatkaa:• “Ymmärrän sen, koska ajattelin samalla tavalla, kun luotettu ystäväni kertoi minulle siitä. Mutta kun näin omin silmin kuinka paljon rahaa hän tekee, minun piti kokeilla sitä myös itse. Olen iloinen, että kokeilin sitä, koska se oli helpointa rahaa mitä olen ikinä tehnyt. Puhun nyt kymmenistä tuhansista EUROISTA päivässä automaattiohjauksella. Se on kirjaimellisesti nopein tapa ansaita paljon rahaa juuri nyt. Eikä se tule kestämään enää paljon pidempään, kun lisää ihmisiä saa tietää siitä. Tai kun pankit sulkevat sen lopullisesti.”

MIKÄ TARKALLEEN OTTAEN ON JA MITEN SE TOIMII?

Idea taustalla on suoraviivainen: Sallia tavallisen ihmisen ansaita kryptovaluuttabuumilla, joka on yhä tuottoisin 2000-luvun keksintö huolimatta siitä, mitä suurin osa ihmisistä ajattelee.

Vaikka Bitcoinin arvo on pudonnut kaikkein korkeimmasta, 20000€/Bitcoin, kryptovaluutalla tehdään silti voittoa. Miksi? Koska on olemassa tuhansia muita kryptovaluuttoja Bitcoinin lisäksi, joilla käydään päivittäin kauppaa suurilla voitoilla.

Näitä kryptovaluuttoja ovat mm. Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, ja tavalliset ihmiset Suomessa saavat niistä yhä yli 10000% palautuksia.

avulla ansaitset kaikkien näiden kryptovaluuttojen avulla, jopa laskevilla markkinoilla. Se käyttää tekoälyä käsitelläkseen automaattisesti pitkät ja lyhyet kaupat, joten voit tehdä rahaa kellon ympäri, jopa nukkuessasi.

taustalla on maailman älykkäimpiä tietotekniikkaihmisiä. Richard Branson, Elon Musk ja Bill Gates muun muassa.

Image for post
Bill Gates ja Richard Branson keskustelevat CES-messuilla 2020

Nämä tietotekniikkanerot ovat perustaneet monimiljardiyrityksiä, jotka ratkaisevat monimutkaisia ongelmia liittyen verkkomaksuihin, tietojenkäsittelyyn ja kuljetukseen. Nyt he kamppailevat vaurauden epätasapainon maailmanlaajuisen ongelman kanssa antamalla kenen tahansa — riippumatta taloudellisesta asemasta — ansaita tarpeeksi rahaa nauttiakseen onnellisesta ja tyydyttävästä elämästä.

TÄSSÄ MINUN VAIHE VAIHEELTA -OPPAANI:

Näet ensimmäiseksi videon, joka näyttää tehon. Mainonta on suurta ja näkyvää, mutta se on amerikkalainen tuote ja niin he tekevät asioita. Joka tapauksessa sinun täytyy vain syöttää nimesi ja sähköpostisi videon jälkeen aloittaaksesi välittömästi.

(Vinkki: Vaikka et päättäisi sijoittaa tähän yhtään rahaa, suosittelen rekisteröitymään nyt, koska se on ilmaista ja Suomessa asuvien rekisteröityminen saattaa päättyä millä hetkellä hyvänsä)

Seuraavaksi sinulta pyydetään tilin rahoittamista. Kun selailin talletussivulla, puhelimeni soi. Se oli kansainvälinen numero ja epäröin vastata, mutta sitten ymmärsin mistä tämä puhelu oli selvästi peräisin.

Tietenkin se oli oma, henkilökohtainen tilinhoitajani. Hänen palvelunsa oli mahtavaa. Hän ohjasi minut läpi koko rahoitusprosessin. Kaikki tunnetuimmat luottokortit kuten Visa, MasterCard ja American Express hyväksytään. Talletin minimimäärän 300€.

Talletuksen jälkeen siirryin “Auto-Trader” -osioon ohjelmassa, asetin kaupankäyntisumman suositeltuun 50€ ja käynnistin sen. Ohjelma alkoi tehdä kaupankäyntiä nopealla tahdilla ja olin aluksi huolissani, mutta annoin ohjelman tehdä tehtävänsä.

“Kaikki haluavat olla rikkaita, mutta kukaan ei tiedä miten se tehdään. No, se on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa omaisuus, joka mahdollistaa unelmien elämän. Se EI tule olemaan saatavilla aina, joten älä menetä sitä.” — Jasper Anttonen

Vaihe 1: Anna tietosi ja avaa ilmainen tili
Image for post

Vaihe 2: Tee vähintään 300 euron ensimmäinen talletus

Image for post
Vaihe 3: Nosta voittosi (tai jatka sijoittamista ja hanki lisää voittoja!)
Image for post

Kokeile Bitcoin Evolution ia nyt

 

Leave a Comment