won yip Bitcoin Era Beoordeling oplichting of legit?

BELANGRIJK NIEUWS: Won Yip onthult hoe je van het coronavirus kunt profiteren won yip Bitcoin

Afgelopen week onthulde Won Yip, een echte ironman, in het programma Op1 hoe hij profiteert van het coronavirus. Won Yip beweert dat zijn huidige project gewone mensen kan helpen om in tijden van crisis meer dan € 10.000 per maand te verdienen op kleine investeringen.

Image for post

Nu de wereld tegen het coronavirus strijdt zijn de aandelenmarkten zeer wisselvallig. Zijn project profiteert van marktwisselingen, zowel naar boven als naar beneden. Tot op heden hebben zich meer dan 57.000 mensen aangemeld die in totaal al meer dan € 15.765.000,00 hebben verdiend.

Het nieuwe project van Won Yip was tot aan vorige week geheim. Won Yip verkondigde in het programma Op1 dat dit platform “de beste plek op aarde voor je geld tijdens de coronaviruspandemie” is.

Image for post

“We werken al een aantal jaar aan kwantumcomputerondersteunde handel. Met Elon Musk aan onze zijde hebben is de ontwikkeling ervan goed verlopen, en we besloten dat het nu het perfecte moment is om het uit te brengen. Nu de wereld in chaos verkeert, helpt dit platform gewone mensen om financiële onafhankelijkheid te verkrijgen. Het platform heet Bitcoin Era.“

“De minimum investering is € 250, wat betaalbaar is voor de meeste beginnende investeerders. Gezien de bedragen die worden uitgegeven om in te slaan voor de potentiële crisis, is het bedrag niet hoog. In de context van COVID-19 kan men dit bedrag makkelijk dagelijks verdubbelen of verdriedubbelen.“

“Momenteel leveren alle investeringen in Bitcoin Era meer dan 2.000% per dag op. Het platform verdient ook geld als de aandelenmarkt laag staat, dus je hoeft je geen zorgen over verliezen te maken.”

Image for post

Bij wijze van demonstratie van de kracht van het platform vroeg Won aan Charles Groenhuijsen om tijdens het live programma € 250 te storten.

Charles was eerst nogal sceptisch, maar na slechts zeven minuten begon het platform al te werken en toonde het een geslaagde transactie met € 30 winst!

“Wauw!”, zei Charles, “”Ik had nooit gedacht dat ik geld kon verdienen met mijn telefoon!”. Won antwoordde: “€ 30 is nog niets; stel je voor hoeveel geld je aan het eind van de maand op je bankrekening hebt. Dit veranderde voor altijd mijn visie over geld”.

“Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt.” — Won Yip

HOE JE MET Bitcoin Era AANIKBAAR)

Om aan de slag te gaan heb je alleen een computer, smartphone of tablet met internettoegang nodig. Je hebt geen specifieke vaardigheden nodig en je hoeft alleen te weten hoe je een computer moet gebruiken en op internet moet surfen. Je hebt geen ervaring op het gebied van technologie of cryptovaluta nodig, want de software en je persoonlijke investeerder zorgen ervoor dat je gegarandeerd winst maakt.

Een ander voordeel van dit programma is dat je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Je kunt je eigen uren bepalen en het maakt niet uit of dat vijf of 50 uur per week is. Je kunt de software om automatisch te handelen op elk moment activeren en je kunt pauzeren wanneer je maar wilt (maar ik kan geen reden bedenken waarom je dat zou doen).

Om onze lezers tijd te besparen en te controleren hoe het systeem werkt, heeft Noah een handleiding gemaakt om met het systeem aan de slag te gaan.

DIT IS STAP-VOOR-STAPHANDLEIDING:

Je krijgt eerst een video te zien die de kracht van Bitcoin Era aantoont. De advertentie is groot en enorm opvallend, maar dat is nu eenmaal de manier waarop Amerikaanse bedrijven de aandacht trekken. Maar je hoeft naast de video alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen om meteen aan de slag te gaan.

(Tip: zelfs als je besluit om geen geld te investeren, raad ik je aan om je nu aan te melden. Dit is namelijk gratis en het kan voor Nederlanders op ieder moment onmogelijk worden om zich te registreren).

Image for post

Vervolgens wordt gevraagd om geld op je account te storten. Toen ik op de pagina was om het geld te storten, ging mijn mobiele telefoon over. Ik twijfelde of ik moest opnemen omdat het een internationaal nummer was, maar toen besefte ik dat het een telefoontje van Bitcoin Era moest zijn.

Image for post

Ja hoor, het was mijn eigen persoonlijke accountmanager. Zijn service was geweldig. Hij heeft me geholpen tijdens het hele proces om geld op mijn account te storten. Het bedrijf accepteert alle veelgebruikte creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express. Ik heb vervolgens het minimum bedrag van €250 op mijn account gestort.

Image for post

Toen ik het geld op mijn account had gestort, ben ik naar het gedeelte “automatisch handelen” van de software gegaan en het bedrag om mee te handelen op de aanbevolen €50 ingesteld. De software begon in hoog tempo transacties uit te voeren en in het begin was ik nogal zenuwachtig, maar ik besloot om het systeem zijn werk te laten doen.

Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt.” — Won Yip

Leave a Comment