Hugo De Jonge Bitcoin Power Review legaal?

SPECIALE BERICHTGEVING: De meest recente investering van Hugo de Jonge verbaast experts en maakt grote banken doodsbang Hugo De Jonge Bitcoin

Nederlanders verdienen al miljoenen euro’s vanuit huis door gebruik te maken van deze maas in de wet om rijk te worden. Maar is het legaal?

Hugo de Jonge, vice-premier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, is bekend als een brutale person die geen blad voor de mond neemt en het er geen moeite mee heeft om eerlijk te zijn over de manier waarop hij zijn geld verdient.
Hugo de Jonge, vice-premier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, is bekend als een brutale person die geen blad voor de mond neemt en het er geen moeite mee heeft om eerlijk te zijn over de manier waarop hij zijn geld verdient.

Vorige week was hij te gast bij Goedemorgen Nederland en hij sprak over een ‘maas in de wet om rijk te worden’. Hij zegt dat deze nieuwe mogelijkheid iedereen binnen 3-4 maanden miljonair kan maken. Hugo drukte iedereen in Nederland op het hart snel van deze geweldige kans te profiteren voordat grote banken deze mogelijkheid voorgoed dwarsbomen.

Een aantal minuten nadat het interview was afgelopen, belde Triodos inderdaad op om te voorkomen dat het interview met Hugo zou worden uitgezonden. Maar het was al te laat.

Dit is wat er precies is gebeurd:

Goedemorgen Nederland presentatrice Lisette Wellens nodigde Hugo uit om in de uitzending tips over het opbouwen van vermogen te delen en de nieuwe leider van het CDA onthulde een groot geheim.

“Ik ben succesvol geworden omdat ik snel en zonder aarzeling nieuwe kansen grijp. En op dit moment verdien ik het meeste geld met een programma voor automatisch handelen in cryptovaluta dat Bitcoin Power heet. Het is de grootste kans die ik in mijn hele leven heb gezien om snel een klein fortuin op te bouwen. Ik druk iedereen op het hart om snel gebruik van deze kans te maken voordat banken deze mogelijkheid dwarsbomen.”

Lisette Wellens geloofde haar ogen niet toen Hugo zijn telefoon tevoorschijn haalde en kijkers liet zien hoeveel geld hij verdient met dit nieuwe programma waar iedereen in Nederland inmiddels over praat.

Hugo De Jonge Bitcoin
Hugo De Jonge Bitcoin

Het item met Hugo was afgelopen voordat hij alles precies kon uitleggen. Daarom hebben we een exclusief interview met de man zelf om meer over deze controversiële kans te weten te komen.

EXCLUSIEF INTERVIEW MET HUGO DE JONGE

“Misschien heb je wel eens van Bitcoin Power gehoord. Dit is een nieuw platform om in cryptovaluta te investeren dat gewone mensen in Nederland, Azië en Noord-Amerika helpt om binnen een mum van tijd een fortuin op te bouwen. Mogelijk ben je sceptisch omdat het te mooi klinkt om waar te zijn.

Hugo vertelt verder:

“Dat snap ik omdat ik hetzelfde dacht toen een goede vriend me hierover vertelde. Maar nadat ik met eigen ogen had gezien hoeveel geld hij verdiende, moest ik het zelf proberen.

Ik ben blij dat ik het geprobeerd heb want ik heb nog nooit zo eenvoudig enorm veel geld verdiend. Met het programma dat automatisch handelt, verdien ik tienduizenden euro’s per dag. Het is op dit moment letterlijk de snelste manier om enorm veel geld te verdienen. En dit zal niet veel langer mogelijk zijn omdat steeds meer mensen deze kans ontdekken. Het kan ook zo zijn dat banken gaan dwarsbomen dat je van deze mogelijkheid gebruik kunt maken.”

WAT IS Bitcoin Power PRECIES EN HOE WERKT HET?

Het idee achter Bitcoin Power is eenvoudig: gewone mensen de kans bieden om geld te verdienen met de enorme mogelijkheden die cryptovaluta bieden. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, is dit nog steeds de meest lucratieve investering van de 21e eeuw.

De prijs van bitcoin is na de hoogste prijs ooit van $20,000 per bitcoin gedaald, maar handelaren verdienen nog steeds enorm veel geld. Waarom? Omdat er naast bitcoin duizenden andere cryptovaluta zijn die dagelijks met enorme winsten worden verhandeld.

Een aantal van deze cryptovaluta zijn Ripple, Ethereum, Monero en Zcash. Deze cryptovaluta leveren gewone mensen in Nederland nog steeds rendementen van 10,000% of meer op.

Dankzij Bitcoin Power kun je zelfs als er sprake van een berenmarkt is met al deze cryptovaluta winst maken. Het systeem maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om automatisch long selling en short selling uit te voeren, zodat je 24 uur per dag en zelfs als je slaapt geld kunt verdienen.

Bitcoin Power wordt door een aantal van de slimste technische mensen ooit gebruikt. Dit zijn bijvoorbeeld Richard Branson, Elon Musk en Bill Gates.

Bill Gates en Richard Branson hebben tijdens CES 2020 over Bitcoin Power gesproken.
Bill Gates en Richard Branson hebben tijdens CES 2020 over Bitcoin Power gesproken.

Deze technische genieën hebben miljardenbedrijven opgebouwd door oplossingen voor complexe problemen op het gebied van bijvoorbeeld online betalingen, computers en transport te bieden. Nu pakken ze het wereldwijde probleem van welvaartsongelijkheid aan door iedereen – hoe rijk of arm een persoon ook is – de mogelijkheid te bieden om genoeg geld te verdienen om een gelukkig en bevredigend leven te kunnen leiden.

HOE JE MET Bitcoin Power AAN DE SLAG KUNT GAAN (BEPERKT AANTAL PLEKKEN BESCHIKBAAR)

Om aan de slag te gaan heb je alleen een computer, smartphone of tablet met internettoegang nodig. Je hebt geen specifieke vaardigheden nodig en je hoeft alleen te weten hoe je een computer moet gebruiken en op internet moet surfen. Je hebt geen ervaring op het gebied van technologie of cryptovaluta nodig, want de software en je persoonlijke investeerder zorgen ervoor dat je gegarandeerd winst maakt.

Een ander voordeel van dit programma is dat je kunt beginnen wanneer je maar wilt. Je kunt je eigen uren bepalen en het maakt niet uit of dat vijf of 50 uur per week is. Je kunt de software om automatisch te handelen op elk moment activeren en je kunt pauzeren wanneer je maar wilt (maar ik kan geen reden bedenken waarom je dat zou doen).

Om onze lezers tijd te besparen en te controleren hoe het systeem werkt, heeft Noah een handleiding gemaakt om met het systeem aan de slag te gaan.

DIT IS DE STAP-VOOR-STAPHANDLEIDING:

Je krijgt eerst een video te zien die de kracht van Bitcoin Power aantoont. De advertentie is groot en enorm opvallend, maar dat is nu eenmaal de manier waarop Amerikaanse bedrijven de aandacht trekken. Maar je hoeft naast de video alleen maar je naam en e-mailadres in te vullen om meteen aan de slag te gaan.

(Tip: zelfs als je besluit om geen geld te investeren, raad ik je aan om je nu aan te melden. Dit is namelijk gratis en het kan voor Nederlanders op ieder moment onmogelijk worden om zich te registreren).

Vervolgens wordt gevraagd om geld op je account te storten. Toen ik op de pagina was om het geld te storten, ging mijn mobiele telefoon over. Ik twijfelde of ik moest opnemen omdat het een internationaal nummer was, maar toen besefte ik dat het een telefoontje van Bitcoin Power moest zijn.

Ja hoor, het was mijn eigen persoonlijke accountmanager. Zijn service was geweldig. Hij heeft me geholpen tijdens het hele proces om geld op mijn account te storten. Het bedrijf accepteert alle veelgebruikte creditcards zoals Visa, MasterCard en American Express. Ik heb vervolgens het minimum bedrag van €300 op mijn account gestort.

Toen ik het geld op mijn account had gestort, ben ik naar het gedeelte “automatisch handelen” van de software gegaan en het bedrag om mee te handelen op de aanbevolen €50 ingesteld. De software begon in hoog tempo transacties uit te voeren en in het begin was ik nogal zenuwachtig, maar ik besloot om het systeem zijn werk te laten doen.

“Iedereen wil rijk worden, maar niemand weet hoe je dit kunt bereiken. Nou, dit is de kans van je leven om een fortuin te verdienen en het leven te leiden waar je altijd van hebt gedroomd. Deze kans zal NIET voor altijd beschikbaar blijven, dus zorg ervoor dat je deze kans niet misloopt.” – Hugo de Jonge

Leave a Comment