Peter Franzénin Bitcoin Billionaire Review mutta onko se laillista?

ERIKOISRAPORTTI: kriisinpelkoa varjostaa Peter Franzénin uusin keksintö — viranomaiset ja suuret pankit ovat kauhuissaan!  Peter Franzénin Bitcoin

Suomalaiset haalivat jo miljoonia euroja kotoa käsin hyödyntämällä tätä “vaurasta porsaanreikää” — mutta onko se laillista?

Kriisin aiheuttama myllerrys on auttanut paljastamaan uuden salaisen sijoitusmuodon, joka on tehnyt sadoista ihmisistä Suomessa erittäin rikkaita.
Kriisin aiheuttama myllerrys on auttanut paljastamaan uuden salaisen sijoitusmuodon, joka on tehnyt sadoista ihmisistä Suomessa erittäin rikkaita.

Epidemian vuoksi yritykset ympäri maailman kiinnittävät huomiota kuluihinsa. Kaikki talousmarkkinat ovat laskussa maailmanlaajuisen epidemian vanavedessä. Epätietoisuus tulevasta on poikkeuksellisen suurta, suomalaiset epäilyttää suuresti — voiko rahaa vielä tienata?

Yllättävää kyllä juurikin tämän kriisin aikana on löytynyt uusi kaupankäyntitapa, mikä on auttanut ihmisiä tekemään tuottoa tästä stressaavasta tilanteesta huolimatta.

MITÄ SITTEN OIKEASTAAN TAPAHTUI:

Monet suomalaistähdet ovat luoneet menestyksekkään uran maailmalla. Yksi heistä on näyttelijä Peter Franzén. Kansainvälisessä Vikings-menestyssarjassakin näytellyt Franzén on tunnettu räikeän suorasta puheestaan, eikä häntä haittaa kertoa rehellisesti siitä, kuinka hän tekee rahaa.

Hän esiintyi viime viikolla TV:ssä ja ilmoitti uuden automaattisen kaupankäyntijärjestelmän, jonka suosio on noussut taivaisiin epidemian keskellä. Tilanne on syntynyt nykyisten olosuhteiden seurauksena, kun eristäytyneet ihmiset ovat alkaneet tienata rahaa kotoa käsin. Ja Peter pudotti pommin:

“Aloin etsiä uusia mahdollisuuksia tämän talouskriisin keskellä — ja löysin sellaisen!”

“Ja tällä hetkellä ensisijainen rahasamponi on uusi kryptovaluutan automaattinen kaupankäyntiohjelma nimeltä Bitcoin Billionaire a rahaa. Sen sijaan, että h. Se on suurin yksittäinen tilaisuus kerryttää pieni omaisuus hetkessä, mitä olen koko urani aikana nähnyt. Kannustan jokaista tarkistamaan tämän ennen kuin pankit sulkevat sen.”

Juontaja jäi epäuskoiseksi, kun Franzén otti esiin puhelimensa ja näytti katsojille kuinka paljon rahaa hän tienaa tämän uuden ohjelman kautta, joka on nyt kaikkien suomalaisten puheenaiheena.

Peter Franzénin Bitcoin
Peter Franzénin Bitcoin

Saimme yksinoikeudella mieheltä itseltään haastattelun oppiaksemme lisää tästä kiistanalaisesta tilaisuudesta.

YKSINOMAAN YLE UUTISISSA: PETER FRANZÉN

“Olet ehkä kuullut tästä uudesta kryptovaluutan sijoitusalustasta nimeltä Bitcoin Billionaire, joka auttaa tavallisia ihmisiä Suomessa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa rakentamaan omaisuuksia yhdessä yössä. Olet ehkä skeptinen sen suhteen, koska se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta.”

Franzén jatkaa:• “Ymmärrän sen, koska ajattelin samalla tavalla, kun luotettu ystäväni kertoi minulle siitä. Mutta kun näin omin silmin kuinka paljon rahaa hän tekee, minun piti kokeilla sitä myös itse. Olen iloinen, että kokeilin sitä, koska se oli helpointa rahaa mitä olen ikinä tehnyt. Puhun nyt kymmenistä tuhansista EUROISTA päivässä automaattiohjauksella. Se on kirjaimellisesti nopein tapa ansaita paljon rahaa juuri nyt. Eikä se tule kestämään enää paljon pidempään, kun lisää ihmisiä saa tietää siitä. Tai kun pankit sulkevat sen lopullisesti.”

MIKÄ Bitcoin Billionaire TARKALLEEN OTTAEN ON JA MITEN SE TOIMII?

Idea Bitcoin Billionaire taustalla on suoraviivainen: Sallia tavallisen ihmisen ansaita kryptovaluuttabuumilla, joka on yhä tuottoisin 2000-luvun keksintö huolimatta siitä, mitä suurin osa ihmisistä ajattelee.

Vaikka Bitcoinin arvo on pudonnut kaikkein korkeimmasta, $20,000/Bitcoin, kryptovaluutalla tehdään silti voittoa. Miksi? Koska on olemassa tuhansia muita kryptovaluuttoja Bitcoinin lisäksi, joilla käydään päivittäin kauppaa suurilla voitoilla.

Näitä kryptovaluuttoja ovat mm. Ripple, Ethereum, Monero, Zcash, ja tavalliset ihmiset Suomessa saavat niistä yhä yli 10,000% palautuksia.

Bitcoin Billionaire avulla ansaitset kaikkien näiden kryptovaluuttojen avulla, jopa laskevilla markkinoilla. Se käyttää tekoälyä käsitelläkseen automaattisesti pitkät ja lyhyet kaupat, joten voit tehdä rahaa kellon ympäri, jopa nukkuessasi.

Bitcoin Billionaire taustalla on maailman älykkäimpiä tietotekniikkaihmisiä. Richard Branson, Elon Musk ja Bill Gates muun muassa.

Bill Gates ja Richard Branson keskustelevat Bitcoin Billionaire CES-messuilla 2020
Bill Gates ja Richard Branson keskustelevat Bitcoin Billionaire CES-messuilla 2020

Nämä tietotekniikkanerot ovat perustaneet monimiljardiyrityksiä, jotka ratkaisevat monimutkaisia ongelmia liittyen verkkomaksuihin, tietojenkäsittelyyn ja kuljetukseen. Nyt he kamppailevat vaurauden epätasapainon maailmanlaajuisen ongelman kanssa antamalla kenen tahansa — riippumatta taloudellisesta asemasta — ansaita tarpeeksi rahaa nauttiakseen onnellisesta ja tyydyttävästä elämästä.

MITEN PÄÄSTÄ ALKUUN Bitcoin Billionaire (PAIKKOJA SAATAVILLA RAJOITETUSTI)

Tarvitset aloittaaksesi vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on internetyhteys. Et tarvitse mitään erityisiä taitoja, sinun täytyy vain osata käyttää tietokonetta ja selata internetiä. Et tarvitse aiempaa teknologia- tai kryptovaluuttakokemusta, koska ohjelma ja henkilökohtainen sijoittajasi takaavat sinun tekevän voittoa.

Toinen tämän ohjelman etu on se, että voit aloittaa koska haluat. Voit tehdä oman aikataulusi — oli se sitten 5 tuntia viikossa tai 50 tuntia viikossa. Aloita vain halutessasi automaattinen kaupankäyntiohjelma, ja voit keskeyttää sen koska haluat (En kyllä tiedä, miksi koskaan tekisit niin).

Säästääkseen lukijoidemme aikaa ja varmistaakseen toistamiseen ohjelman toimivuuden, John teki ystävällisesti oppaan, miten järjestelmän kanssa pääsee alkuun.

TÄSSÄ MINUN VAIHE VAIHEELTA -OPPAANI:

Näet ensimmäiseksi videon, joka näyttää Bitcoin Billionaire tehon. Mainonta on suurta ja näkyvää, mutta se on amerikkalainen tuote ja niin he tekevät asioita. Joka tapauksessa sinun täytyy vain syöttää nimesi ja sähköpostisi videon jälkeen aloittaaksesi välittömästi.

(Vinkki: Vaikka et päättäisi sijoittaa tähän yhtään rahaa, suosittelen rekisteröitymään nyt, koska se on ilmaista ja Suomessa asuvien rekisteröityminen saattaa päättyä millä hetkellä hyvänsä)

Seuraavaksi sinulta pyydetään tilin rahoittamista. Kun selailin talletussivulla, puhelimeni soi. Se oli kansainvälinen numero ja epäröin vastata, mutta sitten ymmärsin mistä tämä puhelu oli selvästi peräisin.

Tietenkin se oli oma, henkilökohtainen tilinhoitajani. Hänen palvelunsa oli mahtavaa. Hän ohjasi minut läpi koko rahoitusprosessin. Kaikki tunnetuimmat luottokortit kuten Visa, MasterCard ja American Express hyväksytään. Talletin minimimäärän €300.

Talletuksen jälkeen siirryin “Auto-Trader” -osioon ohjelmassa, asetin kaupankäyntisumman suositeltuun €50 ja käynnistin sen. Ohjelma alkoi tehdä kaupankäyntiä nopealla tahdilla ja olin aluksi huolissani, mutta annoin ohjelman tehdä tehtävänsä.

“Kaikki haluavat olla rikkaita, mutta kukaan ei tiedä miten se tehdään. No, se on ainutlaatuinen tilaisuus rakentaa omaisuus, joka mahdollistaa unelmien elämän. Se EI tule olemaan saatavilla aina, joten älä menetä sitä.” — Peter Franzén

Vaihe 1: Anna tietosi ja avaa ilmainen tili

Vaihe 2: Tee vähintään 300 euron ensimmäinen talletus

Image for post

Vaihe 3: Nosta voittosi (tai jatka sijoittamista ja hanki lisää voittoja!)

Image for post

 

Kokeile Bitcoin Billionaire ia nyt

 

Leave a Comment